pasco-kruh Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ru
ru
0 09.10.2016 17:11:23

Težave slovenskega selektorja v Zagrebu

Grega Wernig
Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je s svojim Zagrebom slabo začel tekmovanje v ligi prvakov. Na treh tekmah je trikrat izgubil.

Začelo se je s porazom v Celju, kjer je kljub vlogi favorita Zagreb pokleknil. Domači poraz z madžarskim Szegedom v drugem krogu je bil boleč, pa vendarle niti približno tako močno neprijeten, kot spodrsljaj na Švedskem. Včeraj so namreč vaoravnci Vujovića kar za sedem zadetkov izgubili z najslabšo ekipo skupine B švedskim Kristianstadom (29:22).

V hrvaški prestolnici se je prižgal alarm, Zagreb je namreč, kot edini brez točk, na zadnjem mestu v skupini. Mediji so zapisali, da je več kot očitno, da ne gre le za slabo formo, ampak da gre za več od tega - disciplina, širina igralskega kadra, tudi kvaliteta.



Pred slovenskim selektorjem in tudi tremi slovenskimi igralci - Darkom Cingesarjem, Davidom Miklavčičem in Matevžem Skokom - so težki dnevi, poraz v četrtem krogu z beloruskim Meškovom bi bil namreč že poguben, za Zagrebove ambicije v ligi prvakov in morda tudi za obstoj Vujovića na vroči zagrebški klopi.

Celjani imajo na drugi strani po dveh odigranih tekmah polovični izkupiček (prav z zmago nad Zagrebom), danes ob 18.30 pa jih v Zlatorogu čaka obračun z Vardarjem.

Članki iz rubrike