Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 09.10.2016 11:44:20

V Zlatorogu dvoboj Celja in Vardarja

Arsen Perić
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo drevi igrali tretjo tekmo v evropski ligi prvakov. V Zlatorog prihaja makedonski prvak Vardar iz Skopja, tekma v elitni skupini B pa se bo pričela ob 18.30.

Celjani so v uvodnem krogu na kolena položili tradicionalne tekmece iz Zagreba, ki jih vodi slovenski selektor Veselin Vujović, v drugi tekmi pa po hudem boju izgubili v Frankfurtu proti izjemno močni nemški ekipi Rhein-Neckar Lowen. Izbranci velenjskega trenerja na celjski klopi Branka Tamšeta so se v tej sezoni že pomerili z Vardarjem, v okviru regionalne lige Seha so sredi minulega meseca v mestu ob Savinji zanesljivo slavili Makedonci s 40:29.

Vardar je na uvodnih dveh tekmah lige prvakov dosegel dve zmagi, najprej je v gosteh premagal švedski Kristianstad, na domačem igrišču pa beloruski Meškov iz Bresta. Pri Vardarju nastopajo sami imenitni igralci, kot so Španci Joan Canellas, Arpad Šterbik, Alex Dušebajev in Jorge Maqueda, Hrvati Ivan Čupić, Luka Cindrić in Igor Karačić, Rusi Timur Dibirov, Aleksander Derevan in Danil Šiškarev, v tej ekipi so tudi nekateri najboljši igralci iz Srbije, Črne gore in Makedonije.

Članki iz rubrike