bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

sta
sta
0 04.10.2016 20:23:55

Pričakovan poraz Celjanov

Arsen Perić
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v vnaprej odigrani tekmi 12. kroga lige Seha v gosteh izgubili proti Veszpremu s 25:32 (13:17).

Potem ko so Celjani v uvodni tekmi v tem tekmovanju proti madžarskemu tekmecu izgubili z 29:34 v domači dvorani, so Veszpremu še drugič priznali premoč. Tokratni gostitelji so bili praktično celo tekmo v vodstvu in Celjane držali na varni razdalji. Madžari so tako v svoji peti tekmi v tem tekmovanju četrtič zmagali, Štajerci pa so na svojem šestem obračunu tretjič izgubili.

Celjani so v prvem polčasu hitro zaostali, že v sedmi minuti so domači vodili s 6:1 po golu nekdanjega člana Celja Renata Sulića. Gosti so se nato prebudili in začeli nižati zaostanek, v 26. minuti so se z golom Mihe Zarabca približali le na 13:12. Toda zatem je sledil domač delni izid 4:0, polčas pa se je končal s 17:13 za gostitelje.

V drugem polčasu so domači bolj ali manj ves čas držali zanesljivo prednost, večkrat tudi petih zadetkov, v 52. minuti pa so prvič povedli za šest golov, ko je zadel Lazslo Nagy. Ko je Gašper Marguč v 56. minuti zadel za 30:23, je bil zmagovalec odločen.

Pri domačih sta bila najboljša strelca Slovenca in nekdanja igralca Celja Dragan Gajić s šestimi in Marguč s petimi zadetki, prav tako nekdanji član Celja Blaž Blagotinšek pa je prispeval zadetek. Pri gostih pa sta s sedmimi oziroma šestimi zadetki izstopala Žiga Mlakar in Zarabec.



Veszprem - Celje Pivovarna Laško 32:25 (17:13)

Dvorana, gledalcev 4275, sodnika: Načevski in Nikolov (oba Makedonija).
Veszprem: Schuch, Ilić 1, Palmarsson 4, Mikler, Gajić 6 (3), Nilsson 3, Nagy 4, Kopljar, Gaš. Marguč 5, Rodriguez 1, Ancsin, Blagotinšek 1, Alilović, Sulić 3, Schmid, Fekete 4.
Celje Pivovarna Laško: Lesjak, Malus, Babarskas 1, Janc 3, Razgor, Gal Marguč, Grošelj, Poteko 1, Gajić, Zarabec 6, Kodrin 3, Fižuleto, Mačkovšek 3, Mlakar 7, Žvižej 1, Bečiri.
Sedemmetrovke: Veszprem 4 (3), Celje Pivovarna Laško 6 (3).
Izključitve: Veszprem 6, Celje Pivovarna Laško 8 minut.
Rdeči karton: /.
Značke: rokomet, celje, veszprem

Članki iz rubrike