stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 23.11.2023 11:57:05

Celjani, poglejte stran! Tako je prišlo do šokantnega izpada vodilne ekipe PLT, to se je dogajalo v slačilnici tekmeca! (video)

Luka Vovk
Pokalno tekmovanje znova in znova potrjuje, da je nekaj posebnega, da je polno presenečenj, slovenska scena pri tem ni izjema. Celjani so se sinoči v Lendavi senzacionalno poslovili že v šestnajstimi finala.

Za največje presenečenje so poskrbeli naftaši. Za senzacijo! Malo je bilo junakov, ki bi si drznili napovedati kaj takšnega, ampak Lendavčani so na svojem igrišču iz nadaljnjega tekmovanja izločili favorizirane Celjane. Vodilni drugoligaš je bil uspešnejši od vodilnega prvoligaša. Na začetku se je sicer zdelo, da se bodo grofi sprehodili do želenega dosežka. Že v tretji minuti je po slabem odzivu domače obrambe Edmilson zadel za vodstvo gostov, ki so tudi v nadaljevanju nadzirali potek dogodkov, toda sčasoma začeli kazati tudi znake šibkosti, ranljivosti. Privoščili so si obilo napak, povrhu niso izžarevali energije, ki bi jo pričakovali od zasedbe, ki si je želela lovoriko. V drugem polčasu so bili za pristop in miselnost kaznovani. Stjepan Oštrek je pet minut pred koncem rednega dela mojstrsko izkoristil podajo Mihaela Rebernika za izenačenje, izid se ni spremenil niti v dodatnih 30 minutah. Celjani so bili anemični, Nafta ni živela pretirano nevarno, poskušala je tudi pretiti, toda naposled so o zmagovalcu odločali streli z bele točke. Eni in drugi so bili do pete serije zelo zanesljivi, potem pa je Ervin Nemeth obranil strel Denisa Popovića, nakar je Stjepan Oštrek ohranil mirno kri za veliko lendavsko slavje, ki se je nadaljevalo tudi v slačilnici. 

Za ogled posnetka morate biti prijavljeni v Facebook, ogledate pa si ga lahko tudi TUKAJ

Članki iz rubrike