stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 19.11.2023 21:05:43

Ljubljana rešila domačo čast, preostale tri tekme gostjam

alesfevzer.com
V 12. krogu 1. slovenske ženske nogometne lige Triglav Zdravje je vodilna Mura Nona z 9:1 v gosteh premagala Primorje Gaia Naturelle in ostaja neporažena na vrhu razpredelnice. Olimpija Ljubljana je z 10:0 premagala Gažon, Radomlje Medex pa z 1:0 Dravo Ptuj. Ljubljana je na domači zelenici s 7:0 odpravila Cerklje. Prosta je bila tokrat ekipa Krima.

Varovanke trenerja Bojana Jančarja še naprej ostajajo pri popolnem izkupičku v ligi. Domačinke so obrale precej obrambno varianto in prvi polčas dobro kljubovale gostjam. Te so sicer povedle v tretji minuti, ob polčasu pa so vodile s 3:1. V nadaljevanju so bile gostje bolj zbrane in učinkovitejše ter dosegle še šest golov.

Olimpija je v Kopru že v prvem polčasu upravičila vlogo favorita, saj je bilo po 45 minutah že 7:0. V nadaljevanju so dosegle še tri gole, po dvakrat so se med strelke vpisale Ana Milović, Laura Šenk, Maja Dimitrijević in Izabela Križaj.


Dobro formo je potrdil tudi drug ljubljanski kljub. Ljubljana je na sedmi medsebojni tekmi še sedmič porazila Cerklje. Do polčasa je bilo 3:0, ob koncu 7:0. Po dva gola sta dosegli Tjaša Tibaut, ki je odigrala 332. ligaško tekmo in dosegla 335 golov, ter Katja Turk.

Na Ptuju so domačinke dobro kljubovale Radomljam. Odločitev o zmagi je padla šele v 84. minuti, ko je Ula Omerzu premagala izredno razpoloženo domačo vratarko Nežo Forštnarič.

Naslednji, 13. krog, bo na sporedu prihajajočo nedeljo.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike