Mobilna verzija
nu
nu

MURA sestavlja igralski mozaik: PRVOLIGAŠKA okrepitev in tri PROFESIONALNE pogodbe (foto)

Aleš Cipot/Fotolens

Soboški črno-beli v pričakovanju začetka priprav z novo močjo.

V Fazaneriji so po prvem delu prvenstva v 2. SNL razumljivo nadvse zadovoljni. Mura je prepričljivo na vrhu lestvice, toda vodilni možje črno-belih ne sedijo križem rok, temveč sestavljajo igralski mozaik za pomlad in tudi že za (pričakovane) izzive med elito.

Potem ko so bili zelo skrivnostni, so muraši razkrili prvo okrepitev. Prvoligaško. Iz Celja se je v Mursko Soboto preselil 20-letni Luka Šušnjara, ki je v jesenskem delu sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije nastopil na 12 tekmah in dosegel en zadetek za zasedbo iz knežjega mesta. Najbolje se znajde v vlogi centralnega vezista, lahko pa igra tudi kot desni ali levi krilni napadalec. Nastopil je tudi na dveh pokalnih obračunih med Muro in grofi in dosegel dva zadetka na prvi tekmi, s črno-belimi je sklenil pogodbo do 31. decembra 2019.

mura ac
Aleš Cipot/Fotolens
Sobočani so prav tako sporočili, da so nove profesionalne pogodbe podpisali Klemen Pucko, Nino Kouter in Dejan Kurbus, zvestobo so obljubili do 30. maja 2020. Niko Kisilak bo spomladi igral v dresu Tromejnika, kjer bo imel status posojenega igralca Mure.