profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 25.11.2017 08:22:27

Kakšna bo USODA tekme Radomlje – Mura? V FAZANERIJI niso navdušeni in ČAKAJO NA ODGOVOR ...

Aleš Cipot/Fotolens
V prekmurski prestolnici je zaradi prestavljenega derbija zadnjega jesenskega kroga zaznati kar precej nejevolje.

V pričakovanju zadnjega jesenskega kroga na drugoligaškem prizorišču je največ pozornosti vzbujal dvoboj med Radomljami in Muro, ki je bil predviden za jutri ob 13. uri, a je od petkovega popoldneva jasno, da tekme ne bo. Kot smo že poročali, je domačo vrsto j»oklestila« bolezen, virus je kar sedem varovancev Nermina Bašića položil v posteljo, zato je vodstvo kluba zaprosilo za preložitev srečanja. In doseglo namen. "V skladu z določili tretje alineje prvega odstavka 15. člena Tekmovalnega pravilnika NZS se je tekma iz upravičenega razloga preložila na nov termin," so sporočili s sedeža krovne nogometne organizacije. Neuradne informacije govorijo, da je nogometaše Radomelj "položila" trebušna gripa, zboleli naj bi Lenart Brolih, Ernest Grvala, Anel Hajrić, Dušan Ivanov, Robi Jakovljević, Denis Lidjan in Marin Roglić. Nov termin tekme je 3. december ob 13. uri.

V Fazaneriji zaradi takšnega razpleta niso navdušeni, a uradnih odzivov za zdaj ni, sobotainfo.com pa poroča, da naj bi se muraši na odločitev NZS-ja pritožili, vendar odgovora še niso dobili, zmotilo pa jih je menda tudi dejstvo, da je vodstvo tekmovanja informacijo o prestavitvi tekme najprej objavilo na spletni strani krovne nogometne organizacije, šele potem naj bi o tem obvestilo soboški klub.

Kakorkoli obrnemo, se je jesenski del sezone za obe ekipi podaljšal za teden dni, mnogi navijači Mure pa se sprašujejo, ali bi se prestavitev tekme zgodila tudi v primeru, če bi bilo sedem igralcev Radomelj poškodovanih? Ali kaznovanih? Registriranih jih je sicer 26.

Članki iz rubrike