volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 19.11.2017 21:39:03

Koprski razlog za SLAVJE. Na BONIFIKI po dolgem času spet odprli PENINO

Grega Wernig
Kozlički na začetku nove poti brez prave konkurence.

Medtem ko čakajo na odgovor Mednarodnega športnega razsodišča (CAS) v zvezi s pritožbo glede nedodeljene licence za tekmovanja pod okriljem NZS, imajo na Bonifiki vendarle tudi nekaj razlogov za zadovoljstvo.

Pomlajena ekipa je novo sezono začela v Primorski ligi, kjer nima prave konkurence. Varovanci Damirja Milinovića so na 12 jesenskih preizkušnjah 11-krat zmagali ter enkrat igrali neodločeno in so prepričljivo na vrhu lestvice, pred najbližjo zasledovalko Plamo Podgrad imajo kar 11 točk naskoka. In ravno ta je bila zadnja tekmica pred odhodom na zimski oddih, kozlički v derbiju niso ničesar prepustili naključju. Upravičili so vlogo favorita in zmagali s 5:0, med strelce so se vpisali Željko Tomić, ki je zadel dvakrat, po enkrat so bili uspešni Amel Ramić, Stjepan Plazonja in Nik Popović.

Takšen razplet je bil prav gotovo razlog za slavje, na Bonifiki so po dolgem času spet odprli penino, kar je povezano tudi z izjemnim dosežkom, ki je uspel mladeničem, ki igrajo pod vodstvom nekdanjega hrvaškega reprezentanta. Verjeli ali ne, so Koprčani v prvem delu prvenstva svojo mrežo ohranili nedotaknjeno. Da, v vseh 1080 minutah njihov vratarin hkrati kapetan Igor Nenezić niti enkrat ni bil premagan, jesen so končali z neverjetno razliko v golih 45:0.

Članki iz rubrike