Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 23.10.2017 10:39:30

Predsednik Rijeke RAZKRIL VSEBINO POGOVORA z Matjažem Kekom: To niso floskule, niti nimam fige v žepu, Mariborčan bo ...

Sergej Drechsler/CROPIX
Koliko časa bo Matjaž Kek še sedel na klopi Rijeke?

Spomladi je bil glavna tema pogovorov na Hrvaškem zaradi naslova prvaka, ki ga je osvojil z Rijeko, zdaj je Matjaž Kek v središču pozornosti zato, ker se mnogi sprašujejo, ali se njegov čas na Rujevici res izteka. Mariborčan je po porazu z Osijekom prevzel odgovornost za nekaj slabših rezultatov, marsikdo je v njegovih besedah slišal tudi napoved skorajšnjega slovesa. Takoj po odmevni novinarski konferenci se je Kekom pogovoril tudi predsednik reškega kluba Damir Mišković in zdaj razkril, da Štajerec OSTAJA na klopi. 

"Stojim za trenerjem in igralci. Brez kakršnekoli fige v žepu! To ni zgolj floskula pred nekakšnimi rezi. Verjamem v Keka, ti nogometaši nam bodo prinesli še veliko zadovoljstva. Morda se bo zgodilo, da ne bomo premagali Dinama (derbi bo v soboto, op. a.), toda kljub temu ne bo prišlo do nikakršnega sekanja glav. Imamo odlične igralce, fantastičnega trenerja in super vzdušje. Zdaj je pravi čas, da nam tudi sreča počasi potrka na vrata ... Skratka, ni nikakršne drame. Še veliko bo zadovoljstva in veselja. Ta ekipa bo igrala vse bolje in bolje ter, kar je najpomembnejše, tudi zmagovala," je Mišković podprl Keka, ki naj bi bil sicer kandidat za prevzem reprezentance Slovenije.

Članki iz rubrike