palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
2 23.10.2017 09:23:48

Kakšen GENIJ! Dame in gospodje: to je NAJBOLJŠI vratar na svetu! Oblak ZABLESTEL kot še nikoli, z REKORDOM spet rešil Atletico (video)

Profimedia
Ne le, da je slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak eden najboljših v svojem poklicu, letos je z naskokom najpomembnejši in najboljši član madridskega Atletica.

Če bi že na začetku sezone morali prešteti tekme, na katerih je bil Jan Oblak največji junak varovancev Diega Simeoneja ali na katerih je celotno ekipo reševal pred porazom ali remijem, bi bili prsti ene roke premalo. 

Na zadnji tekmi, ko je Atletico z 1:0 premagal Celto Vigo, je Škofjeločan presegel samega sebe. "Atletico je še enkrat več pokazal, da mu trpljenje ni tuje," je po koncu tekme povedal Diego Simeone in njegove besede še kako držijo. Nasprotnik se je namreč še kako zavedal ranljivosti letošnjega Atletica, a ne tudi Jana Oblaka. Mladi vratar je namreč podrl rekord po številu posredovanj v letošnji sezoni, kar 9-krat je preprečil veselje Celte, bil je ključni mož tekme, na kateri je imel Atletico, zgolj 32-odstotno posest žoge v svojih nogah.

V španski prestolnici se še kako zavedajo, kako vrhunskega vratarja imajo v svojih vrstah, zato bo zanimivo spremljati, kakšna bo njegova usoda v tem klubu. Za to sezono se je Oblak še zavezal k zvestobi Atleticu, za prihodnost pa. Nikoli se ne ve, seznam snubcev pa je vedno daljši.

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike