stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 01.06.2017 10:16:53

Železni živci junaka turškega pokala: Nejc Skubic spravil v delirij navijače svojega kluba in se za vse večne čase zapisal v zgodovino (video)

Nejc Skubic je odločil finale turškega pokala.

Čeprav ni več član Domžal, Nejc Skubic včeraj ni bil prikrajšan za slavje. Tudi bočni branilec je osvojil pokalno lovoriko, a v Turčiji. Tam sta se v finalu pomerila Istanbul Basaksehir in Konyaspor, gledalci pa so odločitev o zmagovalcu dočakali šele po strelih z bele točke. V rednem delu in podaljšku zadetkov ni bilo, pri enajstmetrovkah pa so bili neprimerno natančnejši nogometaši Konyasporja.

konyaspor
vszi

Klub iz največjega turškega mesta je zgrešil dva od treh strelov, tekmec je izkoristil vse od štirih poskusov. Veliki junak pa je bil prav Skubic. V četrti seriji je imel namreč v svojih nogah ključ do zmage. Istanbulčani so prej zapravili preveč, da bi še lahko ostali v igri v primeru Skubičevega zadetka, reprezentant Slovenije pa je kljub strašanskemu pritisku ohranil mirne živce. Žogo je rutinirano pospravil v mrežo nasprotnika in gromozansko slavje se je lahko začelo. To je bilo še toliko večje, ker je bila to prva lovorika za Konyaspor v zgodovini!

Članki iz rubrike