Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
01.06.2017 08:05:13
Deli članek:

Noro! Kek priznal, da se je pokala lotil z nenavadnimi prijemi: Svojim igralcem sem grozil, jih zapiral v...

Grega Wernig

Matjažu Keku je uspel zgodovinski podvig! Po osvojitvi naslova v hrvaškem prvenstvu je v sredo večer v velikem slogu prišel še do pokalne lovorike.

Tokrat si je najbolj priljubljeni Slovenec na Hrvaškem dal duška že na terenu, ob sodnikovem žvižgu je roke dvignil visoko v zrak in se poveselil s svojimi varovanci in sodelavci. In šokiral. Šokiral s svojimi besedami o tem, kako je svoje igralce pripravil na finale pokala. Po tekmi s Cibalio, ko si je Rijeka zagotovila naslov prvaka, so namreč sledili nori dnevi, izbruhnila je evforija, ki ni pojenjala niti na zadnji tekmi prvenstva, ki so jo Rečani z Dinamom visoko izgubili.

"Svoje varovance sem zaklenil v sobo in jim začel groziti. To so pametni fanti, vedeli so, da morajo spoštovati finale pokala in da bi bili v nasprotnem primeru v težavah. Razumem jih, to so mladi ljudje, težko je, ko so jim po cele noči peli. Toda ta čustva so nas gnala naprej, gnala v zdravo razmišljanje. Mi v soboto nismo ničesar skrivali, toda preprosto smo bili slabi," je po dvojni kroni povedal Matjaž Kek.