nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 16.11.2017 13:11:03

The Sun v ekipo nogometašev, ki so ostali brez SVETOVNEGA PRVENSTVA, uvrstil DVA SLOVENCA, toda z enim je močno brcnil v temo!

Reuters
Jasno je, da bo na SP v Rusiji lahko zgolj spremljalo OGROMNO nogometnih zvezdnikov.

Italija in Čile, pa Nizozemska, ZDA, Gana, Slonokoščena obala, ... to se le ene od reprezentanc, katerih nogometaši bodo SP v Rusiji lahko le spremljali. Pa seveda, tu je tudi naša Slovenija.

The Sun je v teh dneh zbral vse največje "žrtve" kvalifikacij in sestavil 23-člansko moštvo, v katerem sta se znašla tudi dva slovenska nogometaša.



Seveda sta oba omenjena med vratarji. Ob slovitem Gianluigiju Buffonu so Angleži omenili še Jana Oblaka, za katerega so napisali, da je eden najboljših vratarjev na planetu in Slovenije, medtem ko so za Samirja Handanovića zapisali, da se ta kljub svoji kvaliteti ne uspe uvrstiti v slovensko reprezentanco. S tem je angleški tabloid malo brcnil v temo, saj se je Samir že pred časom samovoljno odpovedal izbrani vrsti in se tako reprezentančno upokojil.

The Sun je sicer ekipo osmoljencev sestavil takole: Gigi Buffon, Jan Oblak, Samir Handanović, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Virgil van Dijk, Stefan De Vrij, Eric Bailly, David Alaba, Marco Verratti, Lorenzo Insigne, Arjen Robben, Arturo Vidal, Henrik Mhitarjan, Naby Keita, Franck Kessie, Miralem Pjanić, Marek Hamšik, Christian Pulišić, Gareth Bale, Edin Džeko, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexis Sanchez, Ciro Immobile.

Članki iz rubrike