Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 16.11.2017 12:21:10

Uf, kakšna napoved in kakšne ŠTEVILKE! Razkriti naslednja postaja in ASTRONOMSKA PLAČA za Jana Oblaka! Ob številki se vam bo zvrtelo!

Profimedia
Pred Janom Oblakom je veliki mestni derbi z madridskim Realom, spet pa je aktualen njegov odhod in prestop v PSG.

V španski prestolnici se vročica pred mestnim derbijem počasi stopnjuje. Janu Oblaku bodo na stadionu Wanda Metropolitano nasproti stali aktualni španski in evropski prvaki. Slovenski čuvaj mreže bo prav gotovo eden od najpomembnejših članov ekipe, že nekajkrat v tej sezoni je prav slovenski reprezentant rešil Atletico. 

Toda po poročanju španskega dnevnika AS se čas Jana Oblaka v Madridu izteka. Že poleti je bil predmet številnih namigovanj, stal je pred vrati PSG-ja, kluba, kamor se bo očitno res preselil poleti. Že Oblak je ob začetku sezone med vrsticami namoignil na to. Najprej je potrdil, da bo v tej sezoni prav gotovo ostal v Madridu, toda ni želel napovedovati prihodnosti.

As še poroča, da bo PSG poleti segel v žepi in izplačal 100 milijonov evrov njegove odškodninske klavzule. In ne le to, razkril je tudi Oblakovo letno plačo v Parizu. Ta ne bo nič manj kot 8 milijonov evrov, s čimer bo postal z naskokom najbolj plačan slovenski nogometaš in eden najbolj plačanih vratarjev na svetu. 

Značke: jan-oblak, atletico, psg

Članki iz rubrike