mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 16.11.2017 11:50:24

Najboljši strelec Olimpije Ricardo Alves spregovoril o SVOJI PRIHODNOSTI: Najprej bi bil rad PRVAK, nekoč pa bi si želel tudi ...

www.alesfevzer.com
Koliko časa bo Ricardo Alves še nosil dres Olimpije?

Glas o dobrih igrah Ricarda Alvesa je segel vse do njegove rodne domovine. Napadalni vezist Olimpije, ki je v tej sezoni v PLTS zabil šest golov in zbral tudi pet podaj, je spregovoril za portugalsko spletno stran zerozero.pt ter se dotaknil tudi govoric, ki ga povezujejo z odhodom iz Slovenije. Spomnimo, nedolgo tega se je začelo šušljati, da se je za Alvesa močno ogrela Crvena zvezda (to sicer ne drži), prav tako naj bi nogometaša opazovali ugledni evropski klubi Malaga, Udinese, Deportivo in Fiorentina.


"V tem trenutku sem osredotočen predvsem na svoje igre, rad bi še naprej kazal dobre predstave. Seveda pa razmišljam tudi o tem, kaj bi se lahko zgodilo. Ne skrivam želje po tem, da bi prestopil k večjemu evropskemu klubu. To je moja želja, to je moj cilj, ki ga želim doseči," je iskreno priznal 24-letnik in hkrati priznal, da bi nekoč rad zaigral tudi v prvi portugalski ligi, v kateri se doslej še ni dokazoval, čeprav je kariero začel pri velikem Portu: "Če bi se mi ponudila priložnost, da bi se nekega dne vrnil domov, bi o tem temeljito razmislil. Nekoč bi se rad vrnil."

Toda še prej bi rad z Olimpijo dosegel, kar mu je sicer že uspelo v njegovi prvi sezoni v Sloveniji. "Sezono želim zaključiti kot državni prvak, upam tudi na zmago v pokalu. Kot posameznik pa bi rad zabil še več golov in zbral še več podaj ter morda osvojil tudi kakšno individualno priznanje," je še dodal Alves.

Članki iz rubrike