nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 09.10.2017 10:59:55

HUDI OČITKI! Aubameyang je prepričan, da je brez SP ostal zaradi ... POMARANČNEGA SOKA! Odgovor Maročanov pa BRILJANTEN!

Reuters
V afriških kvalifikacijah za svetovno prvenstvo je prišlo do pravega incidenta in hudih obtožb.

Gabon je bil pred zadnjima dvema tekmama 3. kroga afriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo še zelo v igri za prvo mesto v skupini in uvrstitev na veliko tekmovanje. Pred ključnim gostovanjem v Maroku so veliko stavili Pierra Emericka Aubameyanga, z naskokom prvega zvezdnika reprezentance. 

Toda stvari so se začele zapletati že pred tekmo. Polovica reprezentance, tako igralcev kot strokovnega vodstva je namreč imelo hude prebavne motnje. Gabonci so za vse skupaj obtožili Maročane, saj naj bi se vse hudo začelo s pomarančnim sokom, tekma pa se je končala s porazom Gabona z 0:3 in koncem upanja za svetovno prvenstvo. 

Veliko bolj veselo je bilo v Maroku, Mehdi Benatia, ki je bil Aubameyangov veliki rival v nemški bundesligi, ko je igral za Bayern, pa je Gaboncu po tekmi v šali odgovoril na očitke: "Dragi Aubameyang, imam veliko spoštovanja do tebe, toda rad bi ti sporočil samo, da ni bil kriv pomarančni sok, temveč čaj," je povedal, celoten avtobus maroških reprezentantov pa je izbruhnil v smeh in začel peti.

Članki iz rubrike