pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
9 09.10.2017 08:44:30

Učite se od MARIBORA! Kakšna ZAPRAVLJENA priložnost OLIMPIJE: Poglejte, kaj so hoteli škotski navijači, a tega NISO mogli dobiti!

Grega Wernig
Že v petek dopoldne so slovensko prestolnico preplavili škotski navijači.

Že pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo, oziroma lahko bi rekli kar takoj po žrebu skupin, je bilo jasno da se Ljubljani obetata dve invaziji z Otoka. Oktobra lani so jo zavzeli angleški navijači, od prejšnjega petka pa je bilo središče Ljubljane polno škotskih navijačev. 

Ti so upali na uvrstitev Škotske v dodatne kvalifikacije, zato je bil konec tedna res pester in zabaven. Škoti so uživali v toplem vremenu, za njihove razmere poceni pivu in dobri hrani, toda eno stvar so iskali zaman. Veliko škotskih nogometnih navdušencev se je namreč na domačine obrnilo z vprašanjem, kje lahko dobijo navijaške izdelke lokalnega nogometnega kluba oziroma v tem primeru Olimpije. Glede na to, da so pograbili praktično vse biltene tekme s Slovenije, so želeli domov oditi še s kakšnim nogometnim spominkom. A naleteli so na začudenje. Zmaji namreč zaenkrat še nimajo svoje navijaške trgovine v fizični obliki, ta je trenutno še v pripravi, njeni navijači lahko tako izdelke dobijo predvsem preko spleta. 

Kdo ve, za koliko bi se jim povečal promet zgolj v zadnjih treh dneh, upajo lahko na to, da Sloveniji žreb še kdaj nameni Škote in da 'popravijo' napako in tudi turistom po vzoru Mariborčanov ponudijo pestro izbiro spominkov z grbom Olimpije. 

Članki iz rubrike