Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
69 09.10.2017 09:29:12

Je TO komu lahko v ponos? POGLEJTE in se čudite: slovenska 'zvezdnika' TAKOLE 'mrtva' proslavljala remi in ČETRTO MESTO!? (video)

Grega Wernig
Slovenija je na tekmi s Škotsko zaključila reprezentančno poglavje in tudi tokrat ostala brez nastopa na velikem tekmovanju.

Že po tekmi z Anglijo, ko je Slovenija prejela zadetek v 94. minuti tekme, je bilo bolj ali manj jasno, da imajo varovanci Srečka Katanca minimalne možnosti za uvrstitev v dodatne kvalifikacije in s tem nastop na svetovnem prvenstvu. Čudeža slovenski reprezentanti v nedeljo niso dočakali, razočaranje po tekmi pa je bilo med glavnimi akterji veliko. V prvi vrsti je četrto mesto v skupini prizadelo kapetana Boštjana Cesarja, razočaran je bil tudi Jan Oblak.

Mlajša generacija reprezentantov pa očitno povsem drugače gleda na ta 'dosežek' reprezentance. Dva zvezdnika, Andraž Šporar in Benjamin Verbič sta namreč na družbenih omrežjih celo noč objavljala posnetke svojega veseljačenja in pijančevanja, nogometaš Arminie je skupaj s svojim vrstnikom celo prepeval pesmi z odpeto srajco, na posnetkih pa ni bilo moč opaziti kakšne pretirane žalosti, jeze ali razočaranja. 

Primernost njunih dejanj in predvsem deljenja tega z javnostjo pa ocenite sami ... 

Članki iz rubrike