stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 06.06.2023 06:03:06

Poteza Olimpije, ki močno odmeva! Ljubljančani so močno razjezili najzvestejše navijače!

alesfevzer.com
Neposrečena poteza za razočaranje najbolj zvestih.

Prva polovica junija bo za večino slovenskih prvoligašev dopustniško obarvana. Zlasti to velja za nogometaše, medtem ko marsikdo že pogleduje proti naslednji sezoni. Kar nekaj klubov je tako v zadnjih dneh na svojih kanalih predstavilo ponudbe sezonskih vstopnic. Včeraj je svoje navijače nagovorila tudi ljubljanska Olimpija in pri tem razjezila najzvestejši del svojih podpornikov – dosedanje imetnike sezonskih kart.

V Stožicah bo treba za odraslo sezonsko vstopnico odšteti 130 evrov, za 110 evrov pa lahko zvestobo podaljšajo dosedanji imetniki sezonskih vstopnic. Vse lepo in prav, ljubljanski klub bo poskušal večje število navijačev privabiti z ugodnejšimi cenami od omenjenih konkurentov. Prav tako si bo lahko marsikdo sezonsko vstopnico privoščil po posebni akcijski ceni, znižano kar za 50 odstotkov. So pa ob tem v zmajevem gnezdu nekoliko pozabili na tisto skupino podpornikov, ki smo jo že omenjali. Na tiste, ki jih niso premamili le dobri rezultati letošnje sezone in so o sezonskih vstopnicah razmišljali tudi takrat, ko je bilo razlogov za optimizem v prestolnici precej manj.

Nakup vstopnice po polovični ceni (torej le 65 evrov) je namreč omogočen tistim, ki so v posebni ponudbi ob koncu minule sezone kupili paket treh vstopnic za zadnje tri domače tekme. Po eni strani gre seveda za dobrodošlo potezo, ki bo vsekakor dvignila število prodanih sezonskih vstopnic, posledično bi moralo zrasti tudi povprečno število gledalcev v Stožicah. Istočasno pa je razumljivo, zakaj se dosedanji imetniki sezonskih vstopnic, ki bodo morali za novo odšteti 45 evrov več od prej omenjenih, počutijo izigrano. Milo rečeno. In v takšnih okoliščinah človek hitro pozabi na vse, kar je bilo prej. Kot rečeno; manevrskega prostora za napake v ljubljanskem odnosu z navijači ni veliko.

Značke: olimpija, vstopnice

Članki iz rubrike