stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ro
ro
0 05.06.2023 11:00:01

Mura razkrila tri novosti v Fazaneriji

Aleš Cipot
Sezonska vstopnica velja tudi za tekme ženske ekipe.

Medtem ko vodilni možje Mure sestavljajo igralski mozaik, je klubska administracija v Fazaneriji dejavna tudi na drugih področjih. Stekla je denimo prodaja sezonskih vstopnic za prihajajoče tekmovalno obdobje, ki prinaša tri kar precejšnje novosti. Najpomembnejša je ta, da bo odslej služila tudi kot plačilna kartica, na soboškem stadionu postopoma prehajajo na brezgotovinsko poslovanje. Za dozdajšnje imetnike je cena za glavno tribuno 130 evrov, za preostale tribune 110, otroška (od šest do 15 let) stane 60 evrov. Novi kupci bodo za sedež na glavni tribuni odšteli 160 evrov, na preostalih tribunah 130, za otroško 70 evrov.

Novost je tudi posebna ponudba, ki bo veljala samo do konca tega meseca, in sicer sezonska vstopnica za severno tribuno po ceni 70 evrov (otroška 35 evrov), naslednja novost je družinski sektor. V klubu najmlajšim obljubljajo zanimivo in pestro izkušnjo ter številne ugodnosti, zvezda družinskega sektorja bo maskota Štrki. Cena za odraslega je 90 evrov, za otroka (od šest do 15 let) 30 evrov. Za nakup vstopnic na družinskem sektorju morata biti vsaj en starš in en otrok, največje dovoljeno število oseb sta dva starša in štirje otroci. Otroci do vključno petega leta starosti imajo prost vstop, in tako v primeru, da pride en starš z otrokom, starim pet let ali manj, plača samo odraslo vstopnico (90 evrov), otrok prejme sezonsko zastonj.
Sezonske vstopnice bodo veljale tudi za domače preizkušnje v Pokalu Pivovarna Union in za obisk vseh domačih tekem ŽNK Mura Nona, ne glede na prizorišče.

Članki iz rubrike