palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

rb
rb
0 28.10.2022 10:42:11

Nestrpno pričakovanje. Mura bo v napadu kmalu še močnejša!

Aleš Cipot
Srbski napadalec že trenira.

V primerjavi z gostovanjem v Sežani bo Mura v nedeljskem spopadu z Bravom močnejša za Martina Šrolerja. Napadalno usmerjeni hrvaški vezist, ki bo čez nekaj dni dopolnil 24 let, je odslužil kazen zaradi štirih rumenih kartonov, v kadru pa tokrat ne bo Alena Kozarja, ki ima nekaj manjših preglavic s kolenom, a že naslednjo preizkušnjo bo znova zraven.

Prav tako seveda ne bo že dolgo odstotnega Nikole Petkovića, ampak vrnitev srbskega napadalca na igrišče je vse bližje. "Če bo vse okej, bo predvidoma čez dva tedna spet med kandidati za nastop. Pričakujemo, da se bo to zgodilo na zadnji tekmi pred reprezentančnim premorom proti Gorici," je pojasnil Damir Čontala.
Še naprej bo zgolj na tribuni tudi Kobie Morris, toda pomembno je spoznanje, da okrevanje poteka zelo obetavno. "Prve napovedi po operaciji so govorile, da bo na največje napore pripravljen konec januarja, ampak za zdaj odlično napreduje, in če bo šlo tako naprej, se bo lahko brez omejitev pridružil že začetku zimskih priprav," razkriva trener Mure, ki ne more računati tudi na Nika Kasala. Veliki up se je že pred časom poškodovan vrnil s kvalifikacijskega turnirja reprezentanc U-19 za evropsko prvenstvo, bolečina v kolku nikakor noče izginiti. "Večkrat smo ga že poskušali vrniti, ampak pri stopnjevanju obremenitev se je vse ponovilo. Okrevanje se je malo zavleklo, a če ne bo dodatnih zapletov, naj bi bil čez približno 14 dni pripravljen za treniranje in igranje tekem," je dejal prvi mož črno-bele stroke.

Članki iz rubrike