Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

rb
rb
0 28.10.2022 10:21:06

Naslednik Matka Obradovića brez zadržkov: Povem vam, da smo lahko ...

Aleš Cipot
Mura s Klemom Mihelakom v vratih še ni izgubila.

Klemen Mihelak je v Fazaneriji stopil v velike čevlje Matka Obradovića, kar nikakor ni lahko, povrhu ognjenega krsta v črno-belem ni dočakal v ravno idealnem trenutku. Po nizu slabših rezultatov in 'primeru Obradović' je bilo vzdušje vse prej kot prijetno, dogajalo se je marsikaj, takšnih in drugačnih pritiskov ni manjkalo, toda Mura je od takrat zelo uspešna. Po remiju v Domžalah je premagala Celje, Radomlje in Tabor, vmes je napredovala še v pokalnem tekmovanju. Resda po velikih mukah, pa vendarle, za Sobočane je kakopak najpomembnejše, da so bili v žrebu parov šestnajstine finala. "Hvalabogu, da je tako. Seveda sem vesel, da smo tako uspešni. Po najboljših močeh se trudim, da bi s svojimi obrambami prispeval k dosežkom ekipe, poleg tega vedno znova spodbujam soigralce in jih motiviram z namenom, da bi pokazali vse svoje sposobnosti. Tudi ali predvsem po morebitnih napakah. Želim si, da bi na igrišču v vsakem trenutku prevladovala pozitivna energija, to je izjemnega pomena. Sem zelo tekmovalen. Vsakič želim zmagati, brez takšne miselnosti je težko biti uspešen. Močno upam, da bomo v takšnem slogu nadaljevali, da bomo še naprej uspešni."
Naslednji izziv je na vrsti v nedeljo, ko bodo v Murski Soboti gostovali Šiškarji. Bravo je prav tako vroč, v zadnjem času igra odlično, muraši bodo naskakovali četrto zaporedno prvenstveno zmago. "Ničesar se nam ni treba bati. Če bomo igrali tako kot v preteklem obdobju, če bo vsak posameznik dal vse od sebe, ne vidim problema. Da, težko bo, tega se zavedamo, na to smo pripravljeni, vendar zaupamo v svoje sposobnosti. Verjamem, da se bo niz nadaljeval. Gotovo bomo naredili vse, kar lahko, da bi bilo tako."
Pogled na lestvico je obetavnejši, kot je bil še pred kratkim, toda Klemen Mihelak je prepričan, da je zasedba iz Fazanerije dovolj dobra za višja mesta. Še več ... "Mislim, da imamo dovolj kakovosti tudi za naslov prvaka. Če bomo le nadaljevali takšne igre, kot smo jih kazali na preteklih preizkušnjah," je optimist vratar Mure. "Drži, da je zaostanek za vrhom že precejšen, ampak do konca prvenstva je zelo daleč. Tekem je še veliko, zgodi se lahko marsikaj. Hitro se lahko vse skupaj obrne, biti moramo ambiciozni," odločno dodaja Klemen Mihelak.

CELOTEN POGOVOR Z VRATARJEM MURE SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI. SPREGOVORIL JE TUDI O TEM, ZAKAJ SE JE BIL PRIPRAVLJEN IZ ENE REZERVNE KLOPI PRESELITI NA DRUGO, O UČENJU PREKMURŠČINE, O DRUGAČNEM OKOLJU, KOT GA JE BIL NAVAJEN, NAVIJAČIH ...

Značke: klemen-mihelak, mura

Članki iz rubrike