Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
1 23.07.2022 07:56:04

Marko Šuler ne pušča dvomov! Žugelj odhaja, športni direktor vijoličastih pa napoveduje prihod...

Grega Wernig
Kot vse kaže, bi utegnila biti povratna tekma s Šerifom zadnja za Nina Žuglja v vijoličastem dresu.

Z Norveške prihajajo informacije, da je tamkajšnji prvak Bodø/Glimt za mladega slovenskega reprezentanta ponudil okrog milijon evrov odškodnine, kar je znesek, ki zadovoljuje želje Mariborčanov. Toda vijoličasti Žuglja ne želijo prodati pred povratno tekmo s Šerifom.


Čeprav se je zdelo, da so Mariborčani že končali s kadrovanjem, vsaj kar zadeva nove prihode, so zadnji dogodki vendarle dali misliti športnemu direktorju Marku Šulerju, ki se je odločil, da bo svoje moštvo še dodatno okrepil. Ob odhodu Antoina Makoumbouja je v zvezni vrsti Maribora zazevala velika luknja. Aljaž Antolin in Rok Maher sta bila ob Aleksu Pihlerju glavna kandidata, da bi jo poskušala zakrpati, toda najprej tekma z Radomljami, nato še dvoboj s Šerifom sta v veliki meri razkrila, da zdajšnji osrednji vezisti morda vendarle niso dovolj kakovostni, da bi lahko nadomestili odličnega Francoza. Oba omenjena dvoboja sta razkrila še eno pomanjkljivost pri Štajercih, in sicer ne dovolj velikega števila krilnih nogometašev.

Še posebej zdaj, ko je odšel Malik Sellouki, so Mariborčani ostali zgolj na Marku Božiću, Ivanu Brniću, Ninu Žuglju in Danijelu Šturmu, pri čemer Božić največkrat igra v vlogi takoj za centralnim napadalcem. Tik pred prihodom v Ljudski vrt je izkušeni Enej Jelenič, ki lahko igra tako na levem kot na desnem krilu, športni direktor Marko Šuler pa je v pogovoru za klubsko spletno stran razkril, da bi lahko v Ljudski vrt že v kratkem prišla vsaj dva, če ne celo trije novi nogometaši. "Je kar pestro, obetamo si lahko še najmanj dva prihoda. Morda se bomo odločili še za tretjo novo moč. Prestopni rok je v polnem zamahu, tako kot na igrišču je dogajanje na visokih obratih tudi v pisarnah. Na vseh področjih. O imenih ne bi, več bo znano v prihodnjih dneh," je dejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.

Članki iz rubrike