sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ue
ue
1 22.07.2022 17:17:22

Kaj bo storil Karanović? Trener Maribora z napovedjo, ki ne pušča dvomov! Tokrat bo ...

Grega Wernig
Maribor bo v slovenskem prvenstvu spet igral pred domačimi navijači.

Tretje zaporedno srečanje v Ljudskem vrstu čaka vijoličaste. Po Radomljah in Šerifu v soboto v mariborski nogometni hram prihaja Gorica. Vemo, kaj se je zgodilo v prvem krogu slovenke lige po evropski tekmi, Radomljani so močno premešani zasedbi Maribora odčitali lekcijo in zmagali s 3:0.


Državni prvaki si ne smejo privoščiti novega spodrsljaja, zato bo zanimivo videti, kako bo trener Radovan Karanović tokrat sestavil ekipo in se lotil tekmeca. "Vemo, da nas čaka zahtevna preizkušnja, na katero se moramo še bolj pozorno pripraviti. Gorica je potrdila kompaktnost ekipe, motivacije ob vrnitvi v prvo ligo jim ne manjka, dodaten zagon so dobili tudi z zmago na uvodni tekmi. Ostati moramo popolnoma osredotočeni, kot se spodobi za prvaka. In odigrati neprimerno boljše kot na prvi tekmi proti Radomljam," je za klubsko spletno stran povedal Karanović in že napovedal drugačno sestavo kot v prvem krogu.

"Milec in Božić bosta manjkala zaradi poškodb, preostali igralci so med kandidati za nastop. Imeli smo slabo izkušnjo iz prvega kroga. Posegli bomo po določenih rotacijah, a ne v tolikšni meri. Cilj je, da osvojimo tri točke in se z dodatno mero pozitivne energije odpravimo v Moldavijo. Pričakujem pravi odziv moštva, v prvenstvu si ne smemo privoščiti preveč spodrsljajev ne glede na evropsko tekmovanje. Povrniti si moramo samozavest in postaviti nove temelje tudi v domačem prvenstvu," je še povedal Karanović.

Članki iz rubrike