bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
0 22.07.2022 10:41:53

Koper izgubil, ampak na Bonifiki se je zgodilo tudi nekaj čudovitega! Odzvali so se vsi. Brez izjeme!

alesfevzer.com
Kanarčki bodo v Lihtenštajnu lovili gol zaostanka.

Vrnitev Kopra na mednarodno prizorišče po sedmih letih se je razpletla z razočaranjem. Zoran Zeljković in njegovi fantje so na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo doživeli bridek poraz, na Bonifiki so minimalno (0:1) izgubili z Vaduzom, ki sicer tekmuje v drugem kakovostnem razredu švicarskega nogometa. Gostje so izkoristili ponujeno in si zagotovili odlično izhodišče za povratni dvoboj na domačem stadionu, ki bo prihodnji četrtek. Ampak lahko bi bilo drugače. Moralo bi biti! Kanarčki so namreč v prvem polčasu igrali zelo dobro in si ustvarjali priložnosti, Kaheem Parris je dvakrat zgrešil nemogoče, kazen je bila kakopak vzgojna. Gostitelji se v nadaljevanju po zaostanku niso znali odzvati, vse do konca dvoboja so se v največji meri mučili ter bili v lovu na izenačenje brez pravih idej.

Toda v vročem četrtkovem popoldnevu se je vendarle zgodilo tudi nekaj čudovitega. Medtem ko vsa Slovenija trepeta zaradi katastrofe na Krasu, so se največjega požara v slovenski zgodovini spomnili tudi na koprskem stadionu. Oziroma vseh tistih, ki se z nadčloveškimi napori borijo z ognjenimi zublji. 'Forza gasilci! Heroji naroda', je pisalo na transparentu, ki so ga v prvem polčasu razvili Tifozi, nakar so se vsi gledalci na tribunah - brez izjeme - odzvali z glasnim aplavzom. In trajal kar nekaj časa. Upravičeno!

K temu dodajmo, da so se člani koprske navijaške skupine pred dnevi odpravili v Opatje selo, kjer so predali prepotrebno flaširano vodo gasilcem. "Da lahko pogasijo tudi lastno žejo," so pristavili Tifozi in poudarili, "da smo in bomo vedno solidarni do vseh, ki pomoč potrebujejo in ki jim jo lahko nudimo."

Članki iz rubrike