sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 22.07.2022 15:05:31

Saj ni res, pa je! Olimpiji se je spet zalomilo pri vračanju domov! Poglejte, kaj jih je doletelo zdaj!

Martin Metelko
Olimpijin let iz Romunije je bil prestavljen.

Luksemburške kolobocije Olimpije še zdaleč niso pozabljene, ko na plan že prihajajo informacije o novih bizarnih zapletih. Medtem ko vsi klubski kanali že vse od včerajšnjega popoldneva mirujejo v popolni tišini, so iz Romunije prišle novice o novih logističnih težavah zmajev, ki resnično spadajo v kategorijo 'saj ni res, pa je!'

Po zamujenem letu v Luksemburgu in dolgotrajnem vračanju z avtobusnim prevozom, na katerega je zeleno-bela zasedba konec prejšnjega tedna sicer odlično odgovorila, ni šlo gladko niti na drugem gostovanju sezone. Olimpija je utrpela boleč poraz s Sepsijem, še večji zaostanek pred povratno tekmo je preprečil vroči Matevž Vidovšek, nato pa se je ekipa odpravila na letališče - kjer svojega leta spet ni dočakala!

Ljubljanska odprava je v Romunijo odpotovala s čarterskim letom, v želji po zmanjševanju stroškov pa so se domov skušali vrniti z redno linijo. Ta naj bi z letališča v Bukarešti odletela v zgodnjih jutranjih urah, že do prestolnice pa so se zmaji po tekmi vozili približno tri ure. Ampak, ko ima hudič mlade ...

Let je bil zaradi višje sile prestavljen za dobrih pet ur, Ljubljančani so se proti domovini tako začeli vračati nekaj pred 11. uro dopoldne, z letalom pa so pristali v Trevisu, od koder jih je do doma čakala še ena večurna vožnja.

Tako tesne borbe s časom, kot so jo bili prejšnji teden pred obračunom z Muro, tokrat vseeno ni bilo, bo pa zanimivo videti, ali lahko zeleno-beli na gostovanju v Sežani pripravijo še en nepričakovan odziv. Navsezadnje naj bi se na takšnih 'ekskurzijah', po besedah vodilnih mož v klubu, krepila tudi povezanost ekipe.

Članki iz rubrike