nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
11 11.02.2022 09:33:08

Šuler brez DLAKE NA JEZIKU o Aljoši Matku: V tistem trenutku je bila stvar zame ZAKLJUČENA ...

Športni direktor Maribora Marko Šuler je povedal, kaj si misli o prestopu Aljoše Matka v Olimpijo.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so se pred nedeljskim večnim derbijem v Ljubljani pogovarjali s športnim direktorjem vijoličastih Markom Šulerjem, ki je spregovoril o mnogih zelo zanimivih temah, precej časa pa je namenil tudi prestopu nekdanjega vijol'čnega bojevnika Aljoše Matka v zmajevo gnezdo. 

Na vprašanje, ali drži, da je bil Matko najprej ponujen Mariboru, a da je Šuler vrnitev mladega slovenskega reprezentanta zavrnil z obrazložitvijo, da ne želi odžirati minut drugemu mlademu slovenskemu reprezentantu, Ninu Žuglju, je dejal: "To ne drži, vsaj ne popolnoma. Res nam je bil ponujen, vendar na način, ki zame ni pravi. 'Pridem k vam ali grem drugam,' zame ni način oziroma dokaz, ki si ga želim imeti v rokah, ko se dogovarjam o prihodih v Ljudski vrt. Pripadnost je zame vendarle zelo pomembna. Želim si fante, ki želijo biti v Mariboru, ki vedo, zakaj so v Mariboru. Če bi Matko imel željo, tisto pravo, priti v Maribor, potem bi danes tudi bil v Mariboru."

Toda, bi se Korošec vendarle bolj potrudil in Matka vrnil pod Kalvarijo, če bi vedel, da bo v nasprotnem primeru pristal pri največjih konkurentih petnajstkratnih slovenskih državnih prvakov, pri Olimpiji? In da bo za nameček 'grozil' Mariboru tudi v boju za naslov prvaka? "Pa saj sem vedel. Ravno to je bila tista stvar, ki je bila zame moteča. Da ti nekdo reče, 'ali pridem k vam ali grem k Olimpiji' … Pri meni je bila v tistem trenutku stvar zaključena. Na tak način se ne prestopa v Maribor," je razkril Šuler.

Celoten pogovor z Markom Šulerjem, v katerem je o Aljoši Matku povedal še marsikaj drugega, razkril pa je tudi zanimivost okrog Đorđa Ivanovića, si lahko preberete samo v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.si

Članki iz rubrike