Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 10.02.2022 09:00:43

Ste videli TE DRESE? Olimpija pred tekmo z MURO razkrila NOVOST, to je pojasnilo ... (foto)

Domen Jančič
Novost pri Olimpiji.

Olimpija je v sredo uspešno odprla spomladanski del sezone, zmaga proti aktualnim prvakom pa je za zmaje dobra popotnica pred večnim derbijem, ki bo konec tedna na sporedu v Stožicah.

Kdor je gledal tekmo, se je lahko na lastne oči prepričal, da so pri Olimpiji pred nadaljevanjem sezone poskrbeli za spremembo na dresu. V jesenskem delu je bil sprednji del bolj ali manj prazen, prostor, kjer se po navadi bohoti sponzor, pa je zdaj spet zapolnjen.

Pri Olimpiji so se odločili, da ga bodo zapolnili z napisom Ljubljana, kakopak zaradi mesta, v katerem igrajo zeleno-beli.

"Zoran Janković, župan glavnega mesta Slovenije, vsakič znova rad poudari: "Ljubljana je najlepše mesto na svetu!" In ima še kako prav. Za vsakega Ljubljančana je njegovo mesto nekaj posebnega. Za vsakega navijača Olimpije prav tako.
In ker je Ljubljana naše mesto, smo se v Nogometnem klubu Olimpija Ljubljana odločili za prav posebno gesto. Zmaji bodo v spomladanskem delu Prve lige Telemach igrali v posebnih, spominskih dresih, ki smo jih posvetili našemu mestu. Ljubljani.
»Ljubljana, moje mesto« je slogan, ki ga bodo skupaj s prav posebno grafiko nogometaši Olimpije spomladi s ponosom nosili na zelenih dresih. Posebni dresi za posebno mesto. Za Ljubljano!
Ker veste... Ni pomembno, kdo stoji pred tabo. Štejejo tisti, ki so za tabo. In ne dvomimo, da bo za Olimpijo stalo celotno mesto. Celotna Ljubljana... Prav zato bomo na igrišču še močnejši," so odločitev o spremembi na sprednji strani dresa utemeljili pri ljubljanskemu prvoligašu.

olimpija 2
Domen Jančič

Značke: olimpija, dres

Članki iz rubrike