nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 10.02.2022 15:12:30

Turčin v Kidričevem, nekdanji mladi reprezentant okrepil napad Aluminija

nk aluminij
Štiriindvajsetletni krilni napadalec Tomislav Turčin je sedma okrepitev slovenskega nogometnega prvoligaša iz Kidričevega v zimskem prestopnem roku, je na spletni strani zapisal Aluminij. Hrvaški krilni napadalec je nazadnje nosil dres hrvaškega prvoligaša Hrvatski Dragovoljac, rdeče-beli dres pa bo nosil vse do 31. maja 2023.

Štiriindvajsetletnik je svojo kariero pričel v rodnih Vinkovcih pri tamkajšnji Cibalii, od koder ga je pot vodila k Rijeki. Iz te je kot posojen nogometaš nosil dres hrvaškega Rudeša, Širokega Brijega in Varaždina. Turčina je nato pot vodila v hrvaško prestolnico, kjer je najprej igral za drugo ekipo Dinama, nazadnje pa je bil član NK Hrvatski Dragovoljac.


Tomislav Turčin je v svoji karieri vpisal tudi pet nastopov za hrvaško reprezentanco do 19 let in en nastop za mlado hrvaško reprezentanco.

"Že nekaj dni sem v Kidričevem in moram priznati, da gre za urejen klub, vse je v najlepšem redu. Kot nogometaš sem lahko tukaj osredotočen samo na svoje delo, to je na igranje nogometa, za vse ostalo je zares dobro poskrbljeno. Verjamem, da bomo brez večjih težav dosegli zastavljen cilj, to je zagotoviti si obstanek med elito. Nekaj novih soigralcev pozam že od prej, tako da s prilagajanjem nimam nobenih težav, komaj čakam, da se začne zares in da s svojimi igrami pomagam Aluminiju v borbi za čim boljše rezultate," je ob prihodu v Kidričevo dejal Turčin.

Značke: nogomet, aluminij

Članki iz rubrike