Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 20.02.2018 10:53:28

Kdo so NAJDRAŽJI NOGOMETAŠI slovenske lige? Prednjači Maribor, Olimpija med deseterico le z dvema, na četrtem mestu član ANKARANA!

www.alesfevzer.com
Danes se bo začel drugi del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Danes se bo z zaostalo tekmo med Ankaranom in Aluminijem začel drugi del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Pomlad bi morala biti še kako zanimiva; na vrhu vodilna kluba Maribor in Olimpijo ločijo le tri točke, tudi na dnu bi lahko bilo še kako zanimivo.

Preden se v deželici pod Triglavom začne zares, smo preverili, kdo so najdražji nogometaši, ki si kruh služijo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Na vrhu kakopak prednjačijo Mariborčani, ki imajo med glavno deseterico kar pet svojih nogometašev. Za primerjavo, Olimpija ima le dva. Kljub temu je najdražji Domžalčan, in sicer Agim Ibraimi, ki ga je Transfermarkt ovrednotil na 1,5 milijona evrov. "Milijonarja" sta le še dva, in sicer Luka Zahović (1,4 milijona evrov) in Jasmin Mešanović (1 milijon evrov).

Ob tem je zanimivo, da je četrti najdražji nogometaš v PLTS kar član - Ankarana! A to ne preseneča preveč, novinec Aristoteles Romero iz Venezuele je pač v Slovenijo prišel iz sosednje serie A, kjer je igral za Crotone. Skupaj z Denisem Šmejem sta ocenjena na 800.000 evrov. Najdražji zmaj je Rok Vodišek, mladi vratar je ocenjen na 650.000 evrov.

prvaligavrednosti
Transfermarkt

Značke: plts, slovenska-liga

Članki iz rubrike