Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

nu
nu

Kdo so NAJDRAŽJI NOGOMETAŠI slovenske lige? Prednjači Maribor, Olimpija med deseterico le z dvema, na četrtem mestu član ANKARANA!

www.alesfevzer.com

Danes se bo začel drugi del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Danes se bo z zaostalo tekmo med Ankaranom in Aluminijem začel drugi del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Pomlad bi morala biti še kako zanimiva; na vrhu vodilna kluba Maribor in Olimpijo ločijo le tri točke, tudi na dnu bi lahko bilo še kako zanimivo.

Preden se v deželici pod Triglavom začne zares, smo preverili, kdo so najdražji nogometaši, ki si kruh služijo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Na vrhu kakopak prednjačijo Mariborčani, ki imajo med glavno deseterico kar pet svojih nogometašev. Za primerjavo, Olimpija ima le dva. Kljub temu je najdražji Domžalčan, in sicer Agim Ibraimi, ki ga je Transfermarkt ovrednotil na 1,5 milijona evrov. "Milijonarja" sta le še dva, in sicer Luka Zahović (1,4 milijona evrov) in Jasmin Mešanović (1 milijon evrov).

Ob tem je zanimivo, da je četrti najdražji nogometaš v PLTS kar član - Ankarana! A to ne preseneča preveč, novinec Aristoteles Romero iz Venezuele je pač v Slovenijo prišel iz sosednje serie A, kjer je igral za Crotone. Skupaj z Denisem Šmejem sta ocenjena na 800.000 evrov. Najdražji zmaj je Rok Vodišek, mladi vratar je ocenjen na 650.000 evrov.

prvaligavrednosti
Transfermarkt

Značke: plts , slovenska-liga