Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

Jure Bohorič
Jure Bohorič

Na vidiku naslednji PRESTOPNI FIASKO Milana Mandarića?! V četrtek je PODPISAL za Olimpijo, v nedeljo nato ODIGRAL tekmo za nekoga drugega!

Kdaj bo zadnja okrepitev Olimpije prispela v Ljubljano? Če sploh kdaj bo?

So se v Olimpiji resnično zamerili vsem bogovom tega sveta?! Kot da odmeven in hkrati še kako kontroverzen prestop Alexandruja Cretuja v vrste hudega rivala Maribora še ne bi bil dovolj velik udarec za Milana Mandarića, se je zdaj več kot očitno začelo zapletati še s prihodom Chineduja Udechukwuja.

Da so Ljubljančani v petek zjutraj še kako presenetili svoje navijače, ko so uradno potrdili prihod napadalca iz Nigerije, ni nobenega dvoma. Že res, da je predsednik zeleno-belih Milan Mandarić malce pred tem napovedal prihod še dveh novincev (prvi je bil Rijad Kobiljar iz Bosne in Hercegovine), toda o tem, da bi novi član kluba iz Stožic lahko postal tudi Udechukwu, se ni niti po tihem šušljalo, kaj šele na glas govorilo. Kakorkoli, zmaji so dan po koncu zimskega prestopnega roka uradno potrdili prihod 23-letnega afriškega nogometaša (rojstni dan je praznoval 20. januarja), že malce pred tem pa smo v našem časniku razkrili, da so si ga izposodili z možnostjo odkupa. Vse lepo in prav, če nato v nedeljo ne bi prišlo v javnost, da je Udechukwu tri dni po sklenitvi sodelovanja z Olimpijo zaigral za – Katsino United!

udechukwu
vszi

To je na celoten posel vrglo veliko senco dvoma, marsikdo se je vprašal, ali je Udechukwu dejansko res podpisal za Ljubljančane. Ne nazadnje v nigerijskem prvoligašu, za katerega je napadalec v preteklem letu zabil 11 golov, posla z Olimpijo sploh niso uradno potrdili. Njegov nastop je vsekakor ponudil misel, da sploh ni tako, milo rečeno, je vsaj bizarno, če ne še kaj drugega, da je Udechukwu vnovič oblekel dres Katsine United. To je bilo kakopak tudi zelo neodgovorno; kaj če bi se denimo poškodoval? Bi potem Nigerijci v Slovenijo poslali nogometaša, ki sploh ni zmožen igrati? No, takšen scenarij se ni uresničil, Udechukwu je tekmo sicer zaključil z rumenim kartonom, a "nedotaknjen", če se lahko tako izrazimo. Kljub vsemu so bili po naših informacijah v Olimpiji še kako začudeni, ko je tudi do njih prišla vest o napadalčevem nastopu v nigerijskem prvenstvu.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!