profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 20.02.2018 09:09:21

Najprej ga je USTAVIL na igrišču, nato po njem UDARIL še z besedami: Andraž Šporar? Nikogar nočem žaliti, toda ...

vszi
Andraž Šporar je debitiral v dresu Slovana.

Nedelja je bila velik dan in za Andraža Šporarja in za Kenana Bajrića, nekdanja soigralca pri Olimpiji sta namreč debitirala v dresu slovaškega velikana Slovana. Njun začetek pri klubu iz Bratislave sicer ni bil ravno najboljši, saj sinje modri v gosteh pri Zemplinu niso uspeli slaviti. Domači so večji del tekme celo vodili, nato so gostje le zadeli in končalo se je z remijem 1:1.


Šporar bo moral na svoj prvi gol v slovaški ligi še počakati, a okrog njega se že dviguje kar nekaj prahu. Po tekmi je namreč o njem brez ovinkarjenja spregovoril branilec nasprotne ekipe Peter Kavka, ki so ga novinarji pobarali, kako komentira, da se je moral boriti s Šporarjem, enem najdražjih nogometašev v zgodovini slovaškega nogometa.

"Če sem povsem pošten, potem pri Šporarju nisem videl nič posebnega. V mojih očeh je povsem običajen napadalec, kot številni drugi v ligi. Nikogar nočem žaliti, to je zgolj moje mnenje," je bil oster Kavka, Šporarju v bran pa se je hitro postavil njegov trener Martin Ševela: "Igralcev ne delim na drage in poceni, zanimajo me le njihove igre. Pozitivno je, da si je Šporar priigral veliko priložnosti, seveda pa bo moral biti tudi učinkovit. Če bo, nam bo prinesel tako samozavest kot tudi točke. Najprej se mora seveda privaditi na novo okolje, ko se bo, sem prepričan, da bo postal prvi golgeter naše ekipe. Vsi veliko pričakujejo od njega, zato upam, da bo hitro zabil prvi gol. Potem mu bo lažje."

Članki iz rubrike