Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.02.2018 09:04:12

Bi se lahko predstavilo 19 OKREPITEV? Da, to bi se utegnilo zgoditi v uvodnem spomladanskem obračunu v 1. SNL!

Nikola Miljković
Nogometaši Ankarana in Aluminija bodo odigrali zaostalo tekmo 18. prvenstvenega kroga.

Danes se bo zgodilo uvodno dejanje spomladanskega dela sezone na slovenskem prvoligaškem prizorišču. Nogometaši Ankarana in Aluminija bodo v Ajdovščini odigrali zaostalo tekmo 18. kroga, začela se bo ob 13. uri. V pričakovanju dvoboja je kar veliko neznank, saj je bilo v obeh ekipah veliko kadrovskih premikov. Vsega skupaj jih je bilo kar 19 – Kidričani so v svoje vrste privabili osem okrepitev, Primorci 11.

Med novimi močmi Aluminija sta tudi dva igralca, ki sta se v Kidričevo preselila iz Ankarana. Prvi je hrvaški vezist Mihovil Klapan, ki je bil pomemben adut Vlada Badžima, drugi pa 22-letni napadalec Rok Kidrič, ki je na desetih tekmah dosegel dva gola, nakar po 12. krogu o njem ni bilo več ne duha ne sluha.

Poleg njiju so nove moči, ki jih ima na voljo novi trener Oliver Bogatinov, še Denis Šme (Maribor), Luka Štor (Maribor), Josip Zeba (Concordia Chiajna), Kepir Siyar (Bešiktaš), Christopher Makengo (Thunder Bay Chill) in Kruno Ivančič (Spartaks Jurmala).

Pri Primorcih je bilo kadrovanje torej še bolj živahno. Na seznamu 11 okrepitev so Ramazan Bišević (Ibar), Vedran Gerc (Al-Seeb), Čazim Suljić (Crotone), Hermes Aristoteles Romero (Crotone), Mark Anthony Ayman Aouad (Pobeda), Felipe Dos Silva Correa Santos (Vasco de Gama), Christian Alessandria (Udinese), Erik Gliha (Avellino), Patrik Bordon (ENAD Polis Chrysochous, Xuelei Ding (Sichuan) in Matija Soldo (Vrapče).

Koliko se jih bo danes predstavilo v mestu burje?

Značke: ankaran, aluminij, 1.snl

Članki iz rubrike