sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 31.12.2017 11:09:41

Spogledoval se je s Kuvajtom, odšel je v Kidričevo

Drago Wernig - TAKA
Nekdanji napadalec se je lotil novega trenerskega izziva.

Ko so se razšli s Slobodanom Gruborjem, so v Kidričevem sporočili, da bodo njegovega naslednika imenovali še v letošnjem letu, napoved so uresničili. V preteklih dneh se je omenjalo kar nekaj strokovnjakov, ki bi utegnili prevzeti vodenje Aluminija, naposled so se vodilni možje kluba dogovorili za sodelovanje z Oliverjem Bogatinovim, ki je bil nazadnje direktor koprske akademije, a se je v prvi polovici novembra poslovil od Bonifike.

V zadnjem obdobju je bilo slišati namigovanja, da naj bi se mu odprla možnost selitve v Kuvajt, toda odhod v z nafto bogato monarhijo ob obali Perzijskega zaliva je zdaj vendarle za nekaj časa prestavljen, Oliver Bogatinov se je lotil domačega prvoligaškega izziva v Kidričevem. "Hitro smo našli skupne točke v pogledu na nogomet, prav tako kot v oceni trenutnih razmer in željah za prihodnost," pravi 39-letni strokovnjak, ki stanje med slovensko elito odlično pozna. "Vseskozi sem nenehno spremljal dogajanje v prvi in drugi ligi, prav tako kot v kadetski in tudi mladinski ligi. V zvezi s tem me težko karkoli preseneti, tako da dobro poznam tudi sposobnosti igralske zasedbe Aluminija," je pristavil Oliver Bogatinov.

bogatinov gw
Grega Wernig
Tekmovalni cilji so jasni. "Ohraniti prvoligaški status je vsekakor osnovni namen, hkrati želimo še naprej slediti filozofiji kluba o povezanosti članske ekipe in nogometne šole oziroma vse skupaj še nadgraditi," je povedal "sveži" trener Aluminija, ki bo priprave s svojimi novimi varovanci začel 8. januarja. Tudi v ekipi brez premikov ne bo šlo, v tem trenutku je najbolj aktualno iskanje kakovostnega osrednjega branilca.

Članki iz rubrike