profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov: zakon po željah glavnega...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 31.12.2017 09:13:02

Športni direktor DOMŽAL potrdil odhod enega od KLJUČNIH MOŽ in spregovoril o ODŠKODNINI

Grega Wernig
Ob Kamniški Bistrici se je zgodil prvi kadrovski premik.

Poročali smo o tem, da je Jure Balkovec že odigral zadnjo tekmo za Domžale in da bo kariero nadaljeval v italijanski serie B v dresu Barija, ki se poteguje za napredovanje med elito pri zahodnih sosedih. Informacija je prišla iz zelo zanesljivega vira, zato o njej niti po naključju nismo dvomili, toda uradne potrditve vendarle ni bilo. Do zdaj. "Drži, Jure Balkovec odhaja v Bari. Vse je dogovorjeno in tudi podpisano, pogodba bo začela veljati 2. januarja. Glede tega dvomov ni več," je povedal športni direktor Domžal Matej Oražem.

balkovec gw
Grega Wernig
Dvakratni prvaki so seveda nekaj zaslužili na račun odškodnine. "Je v redu, a ne gre za presežek. Je v rangu prestopov, ki smo jih uresničili v zadnjem času, kot so Majer, Horić, Alvir … Ne govorimo več o 100 tisoč evrih, kot smo pred leti, temveč smo letvico dvignili višje. Za kaj več, da bi denimo 'naredili' Repasa, pa je potrebnega še veliko dela in tudi sreče," je pojasnil Matej Oražem in pristavil, da je nogometaš Caena ravno v petek obiskal klubske prostore dvakratnih prvakov in razkril, da je v Franciji izjemno zadovoljen.

Nastalo vrzel na levi strani obrambne vrste bodo ob Kamniški Bistrici rešili znotraj obstoječega kadra, Jureta Balkovca bo nasledil Dario Melnjak. "Jesen je vrhunsko odigral v več vlogah, ampak njegov naravni položaj je levi bočni branilec," je pristavil športni direktor rumenih.

Članki iz rubrike