stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
15 16.11.2017 16:57:03

Zdaj že tradicionalni nagovor ZLATKA ZAHOVIĆA pred novo pomembno tekmo Maribora: Ne potrebujemo VRHUNSKE PREDSTAVE, moramo pa ...

Zlatko Zahovič
Grega Wernig
Zlatko Zahović verjame v boljši Maribor.

Dolgo časa je molčal, zdaj pa smo vse bolj vajeni, da se Zlatko Zahović oglasi pred pravzaprav vsako pomembnejšo tekmo Maribora. Tokrat je storil enako, športni direktor aktualnega slovenskega prvaka je spregovoril tudi pred drugo novembrsko tekmo z Olimpijo. In ostal zvest samemu sebi.

"Čuti se že naboj derbija, v klubu in po mestu, kar je za nas zelo pomembno. Navijači so se odzvali, atmosfera pomembne tekme je prisotna na vsakem koraku," je za uradno spletno stran vijoličastih dejal Zahović in nadaljeval: "Odzvala pa se je tudi ekipa. Na pravi način, šampionsko. Po tekmi, ki se nam je zgodila v soboto, fantom ni bilo vseeno. To je pozitiven znak. Prvaki se vedno odzovejo in gremo v tekmo zelo optimistično. Petkov derbi bo nova, popolnoma drugačna zgodba. Pred nami je drugo tekmovanje, v katerem nam po petnajstih odigranih krogih odlično kaže. Čeprav igramo v tej sezoni na treh frontah, imamo v prvenstvu le štiri neodločene izide in so fantje vrhunsko oddelali svoje obveznosti. Napoved za derbi pa je jasna: ne potrebujemo vrhunske predstave, moramo biti Maribor. Takšni, kot je značilno za nas. Potrebujemo 11 vijol'čnih bojevnikov na igrišču."

Članki iz rubrike