Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 16.11.2017 15:37:24

Jasmin Handanović BREZ DLAKE NA JEZIKU: Da, po porazu z Olimpijo smo se odkrito pogovorili. Povem vam, KAJ SMO SI POVEDALI ...

Drago Wernig - TAKA
Jasmin Handanović verjame v boljši razplet naslednjega večnega derbija.

Ko je na gol Maribora stopil Matko Obradović, se je vijoličastim zgodil polom. Ko te največji rival premaga s 3:0, je pač to zagotovo polom. Ampak na drugem večnem derbiju v tem mesecu bi morala biti mreža Maribora nekoliko varnejša. Med vratnici bo namreč spet stopil Jasmin Handanović, ki je v tej sezoni v zares zelo dobri formi. Prav tako Handa verjame, da bo Maribor neprimerno boljši, tudi za to, ker so se nogometaši iskreno pogovorili po visokem porazu z Olimpijo.

"Odkrito smo se pogovorili o vsem. Zavedamo se, da je v tej sezoni za nami veliko tekem in je pokalna prišla ravno v tem obdobju, a je dobrodošla kot potrditev, da ni vse samoumevno. Treba je sprejeti, da so v športu prisotni tudi porazi. Toda hkrati nas napake delajo močnejše. Vemo, da moramo biti agresivni, se na pravi način lotiti vsake tekme. Moramo imeti več energije, jo usmeriti na igrišče in obrniti dogajanje nam v prid. Naredili bomo vse, da bomo mi tisti, ki bomo zdaj šli z igrišča kot zmagovalci," je prepričan Ljubljančan na začasnem delu v prestolnice Štajerske.

Članki iz rubrike