Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
32 18.10.2017 10:38:13

KLOPP v svojem slogu: Veste, razumemo slovenske časopise. In tam smo o Mariboru prebrali nekaj, na kar smo se morali ODLOČNO ODZVATI!

Drago Wernig - TAKA
Sloviti nemški strateg Liverpoola je seveda zelo zadovoljen ob zmagi nad Mariborom s kar 7:0.

Jürgen Klopp je očitno zelo resno vzel Maribor, in čeprav ni komentiral tega, ali so njega in njegovo ekipo dodatno motivirale zdaj že slavne izjave Zlatka Zahovića o nemškem strategu kot o zelo všečnem, a ne zmagovalnem trenerju, je Nemec zbodel Maribor na nekoliko drugačen način. Namreč na temo tega, zakaj je Liverpool odigral tako odločno, tako zagrizeno in je lovil tako visoko zmago. Jasno, poleg očitnega dejstva, da je ob slabem položaju v prvenstvu in ligi prvakov moral vsaj nekoliko potolažiti navijače. 

"Veste, v mojem štabu eden od mojih najbližjih sodelavcev dobro razume slovenski jezik, zato smo lahko natančno prebrali tukajšnje časopise in jih dobro razumeli. Videl sem, da je Maribor zelo samozavesten, kar me je malce presenetilo. Videl sem tudi poudarjanje, da angleški klub še nikoli ni zmagal na tem stadionu. No, to smo želeli spremeniti, na to samozavest pa smo se morali odzvati takole, torej z zelo resnim pristopom. Mislim, da nam je odlično uspelo," je dejal Klopp. 

Pravzaprav več kot odlično, kajti Liverpoolu je v logu na tako visoko zmago uspelo nekaj zgodovinskega. "Tradicija tega kluba in njegova žlahtna zgodovina včasih predstavljata zelo težak nahrbtnik, zato sem vesel, da lahko nekaj zgodovinskega prispevam tudi jaz. Povedali so mi, da je to najvišja gostujoča zmaga Liverpoola v evropskih pokalih vseh časov in to me zelo veseli. Sploh proti nasprotniku, ki je bil tako samozavesten." 

Članki iz rubrike