Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
30 18.10.2017 08:31:56

NEVERJETNE SCENE 12 MINUT PO TEKMI: Kar so naredili navijači Maribora, vas bo OSUPNILO! Navijači Liverpoola pa vas bodo ŠOKIRALI!

Grega Wernig
Nogometaši Maribora so včeraj doživeli najhujši evropski poraz v Ljudskem vrtu. Liverpool jih je razbil s kar 7:0, po koncu tekme pa smo bili priča neverjetnim scenam v hramu mariborskega nogometa ...

Kadar dobiš takšno nogometno lekcijo, kot jo je Mariborčanom odčital Liverpool, jasno ni prijetno. Varovanci Darka Milaniča so tako zelenico Ljudskega vrta zapustili zelo poklapani, povsem potolčeni, sklonjenih glav. Na kratko so odšli pozdraviti navijače, nato pa so hitro pobegnili v garderobe. 

Toda ko so prišli v garderobo, jih je čakalo veliko presenečenje. Nogometaši Maribora so se pričeli slačiti, ko so slišali glasno navijanje Viol. Najglasnejši mariborski navijači so ostali na tribuni, po zadnjem sodnikovem žvižgu Viktorja Kassaija niso zapustili svojih mest, pač pa so še naprej vzklikali mariborskim igralcem. "Šampioni" se je slišalo iz južne tribune Ljudskega vrta.

In Mariborčani so se odzvali. Kakšnih 10 minut po tekmi so prišli nazaj na zelenico in pozdravili svoje glasne navijače. Nato pa se je zgodilo nekaj še precej bolj nepričakovanega: celih 12 minut po zadnjem žvižgu so nogometašem vijoličastih in njihovim navijačem začeli ploskati tudi navijači Liverpoola, ki so prav tako ostali na tribunah Ljudskega vrta še nekaj minut po tekmi. Lep prizor ... 

Značke: maribor, liverpool

Članki iz rubrike