Mobilna verzija
nu
nu

TO smo ČAKALI! In Darko Milanič je udaril! Ali bi bil SELEKTOR? Njegov ODGOVOR je popolnoma jasen: Upam, da bo ...

Drago Wernig - TAKA

Darko Milanič je pred petkovo tekmo Prve lige Telekom Slovenije spregovoril tudi o morebitnem prevzemu položaja selektorja Slovenije.

Darko Milanič se kot trener najuspešnejšega slovenskega kluba ob Matjažu Keku v javnosti pojavlja kot eden od najbolj vročih slovenskih kandidatov za naslednika Srečka Katanca. Primorec ima za sabo zelo zanimivo in tudi uspešno trenersko kariero, ki jo je med drugim kronal tudi z uvrstitvijo v skupinski del lige prvakov z Mariborom. 

Da se je njegovo ime znašlo na seznamu želja mnogih nogometnih navdušencev in poznavalcev, zato ni niti malo presenetljivo. Kaj pa na to poreče primorski strateg? "Seveda mi laska. To pomeni, da v klubu dobro delam, da se o meni sploh pogovarjajo tako ali drugače, vendar se trenutno tako dobro počutim tukaj, odlično. Zadovoljen sem, da se govori o meni, to pomeni, da opravljam svoje delo pri NK Maribor dobro in upam, da bo tako tudi v bodoče, torej da se bodo o meni pogovarjali in bom jaz delal delo v NK Maribor dobro," je bil njegov zvit in dobro premišljen odgovor.