Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

SRCE PARAJOČE! Ramos in dojenček z imenom RAMOS: Ko boste videli, zakaj je veliki zvezdnik vztrajal pri tem srečanju, vas bo ZLOMILO

Kapetan španske reprezentance in madridskega Reala je pred gostovanjem v Izraelu poskrbel za izjemno gesto.

Zadnje gostovanje Španije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo je bilo bolj ali manj formalnost, saj si je reprezentanca že zagotovila nastop na naslednjem mundialu, temu primerno je bilo tudi vzdušje v izbrani vrsti. Selektor Julen Lopetegui je med drugim kapetanu Ramosu prižgal zeleno luč za prav posebno srečanje.

Ramos se je namreč srečal z izraelskim dojenčkom po imenu Ramos, to srečanje pa še zdaleč ni bilo naključje. Gre za dojenčka, sina izraelskega policista Heiela Sitawija, ki je bil julija skupaj s svojim kolegom ustreljen v napadu treh palestinskih državljanov. Sitawi je bil velik navijač Reala, v življenju pa je imel dve veliki želji, povezani s kraljevim klubom. Prva je bila, da bi Real videl igrati v živo na stadionu Santiago Bernabeu, kar se mu je maja tudi uresničilo, druga pa, da bi skupaj s sinom spoznal svojega idola Sergia Ramosa.

sergio ramos

Slednjega ni nikoli dočakal, a se je njegova družina potrudila, da so njegove sanje na nek način postale resničnost. Ramos je v Jeruzalemu spoznal majhnega Ramosa, celotno srečanje pa je bilo za družino izjemno čustveno. "Takoj, ko smo zagledali Sergia Ramosa, smo začeli jokati. V tistem trenutku so na dan privreli spomini na mojega brata, na njegov umor, na njegove sanje, da bi spoznal nogometaša," je povedal brat pokojnika. Ramos se je nekaj časa družil z družino in nekajmesečnim dojenčkom, podaril pa jim je tudi podpisan dres španske reprezentance.

Značke: sergio-ramos , ramos , izrael