Mobilna verzija
nu
nu

Genialnost ali čista neumnost? TAKO DALEČ si želi Barcelona, da Messi končno podpiše pogodbo

Reuters

Barcelona je še vedno v škripcih, ker Lionel Messi še vedno ni podpisal nove pogodbe.

Saga okoli pogodbe najboljšega nogometaša v tem trenutku traja že več mesecev. Pred leti nihče ni dvomil, da bo Lionel Messi podpisal, zdaj, ko Barceloni teče voda v grlo, pa se zdi, da Argentinec zavlačuje in se igra z živci Kataloncev. 

messi re
Reuters

Barcelona pa je sedaj prepričana, da ima način, kako prepričati Messija. In to je denar. Gora denarja, če smo natančni. Kakor piše katalonski časopis L'Ara, bo Messi, če podpiše pogodbo, dobil tudi bonus v višini neverjetnih 85 milijonov evrov! Daleč najvišji znesek ob podpisu pogodbe. 

Toda težava je ta, da katalonski ponos tega denarja nima in da je pripravljen za ogromno vsoto denarja morebitnemu sponzorju prepustiti ime novega stadiona, ki ga bodo gradili v Barceloni.

barca nou camp
vszi

Dela se ne bodo začela pred letom 2019, ekskluzivne pravice za ime stadiona pa bodo zavoljo podpisa največje nogometne pogodbe v zgodovini prodali že prihodnje leto

Barcelona torej išče novega sponzorja za stadion, ki bo moral za 25-letno dobo odšteti 200 milijonov evrov. Poleg nove pogodbe z Nikom, s katerim se pogajajo za prihodnjo sezono, pa bi v blagajno lahko vsako leto kanilo že dodatnih 75-100 milijonov evrov.

nou camp 1

Značke: messi , stadion , pogodba , barcelona