Mobilna verzija
nu
nu

Portugalski SUPERZVEZDNIK je Aleksandra Čeferina dvignil v nebo: Takoj, ko sem ga spoznal, sem dojel, da ...

m24.si

Odkar je nekdanji predsednik NZS Aleksander Čeferin sedel na čelo evropske nogometne zveze, pohvale na račun njegovega dela dežujejo tudi s strani nogometašev.

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin se takoj je ob izvolitvi na vrh ene od najvplivnejših športnih zvez na svetu zavzel za številne reforme in spremembe tako v nogometu kot tudi v delovanju zveze, njegove ideje pa so v nogometnih krogih naletele na veliko odobravanje. 

Kot zadnji je njegovo delo pohvalil portugalski superzvezdnik Luis Figo, ki je postal svetovalec Uefe in bo delal na različnih projektih tehnične narave nogometa, kot so denimo pravila, in bo tudi vodilna osebnost ambasadorskega programa.

luis figo
Reuters

"Od trenutka, ko sem spoznal predsednika Aleksandra Čeferina, sem dojel, kako zelo rad ima svoje delo, kako obožuje nogomet in kako resen je pri tem, kar počne. Stremi k dobremu in k razvoju nogometa v Uefi in po celem svetu. Moje mnenje o njem je zelo pozitivno," je Čeferina v nebo dvignil nekdanji zvezdnik portugalske reprezentance, ki je v klubskih barvah blestel pri Sportingu, Barceloni, Realu in Interju.