kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
27 18.09.2017 13:43:38

EPSKI IZBRUH JEZE! Mateju Oražmu po derbiju POČIL FILM: Noče piskati proti Olimpiji, da gre lahko potem ...

Grega Wernig
Športni direktor Domžal Matej Oražem je povsem izgubil živce zaradi sojenja na tekmi z Olimpijo.

Bil je derbi, ki je prinesel zmago Olimpiji. A bil je tudi derbi, ki je razbesnel Domžalčane. In predvsem je bil derbi, ki so ga sodniki še kako pokvarili. Uničili, če želite. Dragoslav Perić in njegovi pomočniki so grešili, da bi težko bolj. Dan po tekmi tako ni bilo presenetljivo, da je športni direktor Domžal Matej Oražem po njih udaril z vsemi razpoložljivimi orožji.


"To je bilo milo rečeno neokusno," je uvodoma odločno poudaril Matej Oražem, potem pa poskrbel za redko viden monolog v slovenskem nogometu: "Ko človek pogleda posnetke spornih situacij s tokratne tekme, vse skupaj postane naravnost grozljivo. In ko temu dodamo še vse ostalo, kar se dogaja v zadnjih dveh mesecih, potem je vse skupaj še toliko bolj zaskrbljujoče. Že na tekmi s Triglavom sem dobil čuden občutek, ko sem bil izključen za nič. Za nič! Ne vem niti, kako lahko do 13 minute toliko ponavljajoče protestiraš, da te izključijo. Vse skupaj se mi je zdela kot predpriprava za Olimpijo, vnaprejšnje ščitenje hrbta. In se je zgodilo, kar se je … Pa spet je sodil Perić! Da, saj načeloma je iz Kranja, toda vsi vemo, da to ni tako. Pa za golom je bil Balažič, ki je bil zraven že pri veliko tekmah z Olimpijo, pa je skoraj vedno sodil proti nam. Zgodili sta se dve kardinalni napaki. In na podlagi dveh prav tako kardinalnih napak proti nam v Mariboru. Že tedaj smo opozorili na to, in kaj se je zgodilo? Spet smo dobili Perića! Mene pa so ’eliminirali’ že prej … Dejansko je brez zveze komentirati tokratni situaciji. Vsak, ki ima sposobnost vida in ki vsaj približno pozna pravila nogometa, mu je vse jasno. Mi že tri leta vpijemo, prosimo in moledujemo, naj nehajo pošiljati ljubljanske sodnike na naše tekme z Olimpijo. Pa še vedno to počnejo. Regularnosti v posmeh! To je popolnoma nesprejemljivo. Naj nekdo Vlada Šajna vpraša, kaj ima slovenski nogomet od tega, da tekme med Domžalami in Olimpijo sodijo Ljubljančani."

CELOTEN POGOVOR Z MATEJEM ORAŽMOM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike