Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
6 16.09.2017 00:32:04

ZLATKO ZAHOVIĆ prvič po letu in pol: Vse o AFERI IBRAIMI in Agimovi vrnitvi, VRŠIČU, kazni, Olimpiji, ŽALITVI Dragonsov, KATANCU ...

Drago Wernig - TAKA
Odločil se je spregovoriti. Drugič v zadnjem letu in pol za slovenske medije, prvič za nas, prvič povsem neposredno o vsem, kar se je dogajalo z Agimom Ibraimijem.

Čeprav je za vami izjemna predstava v prvem krogu skupinskega dela tekmovanja v ligi prvakov, bi vendarle začela s tistim, kar se je dogajalo po tekmi. V poznih večernih sredinih urah oziroma v izdihljajih tiskovne konference. »Upam, da naš športni direktor, ki zaradi kazni, ki jo je dobil, ne more biti z nami, nikoli ne bo povedal, zakaj jo je dobil,« je Darko Milanič osupnil z izjavo, ki je dvignila in dviga veliko prahu. 

Ne vem, zakaj so njegove besede dvignile toliko prahu. Človek vsak dan dela v nogometu, bil je kapetan reprezentance, igral je v ligi prvakov ... To kakopak pomeni, da ima nogomet in vse, kar se dogaja okrog njega, v »malem prstu«. Zato on že ve, zakaj je rekel, kar pač je. Nogomet se ne igra samo med štirimi linijami, ki označujejo igrišče. Situacija je bila vse prej kot lahka, a mislim, da sem se takrat odločil pravilno. Moj odziv na sodniško odločitev je bil takšen, kakršnih je veliko na tekmah v ligi prvakov, ligi Europa in v domačih prvenstvih. Res ne vem, kaj vse bi moral narediti, da bi dobil sedemmesečno kazen. Morda je bila to reakcija Uefe, ki ne more verjeti, da klub s tako majhnim proračunom prihaja v najprestižnejšem tekmovanju tako daleč. Za tistega, ki je določil tako visoko kazen, nisem prepričan, da je kadarkoli deloval v nogometu.

Ampak kakorkoli obrnemo, je dejstvo, da imajo besede Darka Milaniča neko globlje sporočilo. Ste lahko bolj konkretni?
Da, ...

CELOTEN VELIKI INTERVJU SI LAHKO NA TREH STRANEH PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI.



Članki iz rubrike