Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
4 15.09.2017 12:11:26

IZPOVED VSEH IZPOVEDI! Mariborski junak odprl DUŠO! Nisem bil na tleh! Bil sem precej NIŽJE! Naj vam povem, kako me je rešil ZLATKO ZAHOVIĆ!

Drago Wernig - TAKA
Odigral je svojo najboljšo tekmo v karieri. Pika. Ne eno najboljših, najboljšo. Ne samo v dresu Maribora, pač pa v dresu kateregakoli moštva, kjer se je pojavil.

Ali je to črno-beli dres Mure ali pa je to rumeni, zeleni, rdeči ali kakršenkoli pač že dres šolskega, vaškega ali kateregakoli drugega moštva, v katerem je nastopal. Ne trdimo, da smo videli vse tekme Damjana Boharja, toda glede na pomembnost obračuna in glede na njegovo predstavo, lahko z gotovostjo trdimo, da je bila tekma s Spartakom najboljša v njegovi karieri.


Še nedolgo nazaj pa je bil Prekmurec na tleh. Njegove igre so bile velikokrat podpovprečne, nikakor ni uspel najti formo iz preteklosti. Bil je na tleh. "Ne bi rekel, da sem bil na tleh. Bil sem precej globlje kot na tleh. Takšna je bila situacija," ni želel svoje krize olepševati otrok Mure.

Nato pa se je nekaj spremenilo. "Potem pa … Moja pogodba se je iztekala in rešil me je naš športni direktor. V nekaj minutah sva se dogovorila o podaljšanju pogodbe. Ni bilo nikakršnega razmišljanja. Dal mi je drugo priložnost. Človek se potem čuti dolžnega, da vse to vrne. Veliko, veliko, veliko sem delal, da sem lahko prišel na raven, na kateri sem zdaj," je razložil, kaj se je tako zelo spremenilo, da je povsem oživel.

Članki iz rubrike