Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 30.05.2017 08:44:05

Milan Mandarić trdi: Pogovarjal sem se z legendarnim Stevenom Gerrardom in rekel mi je, da ...

Drago Wernig - TAKA
Prvi mož Olimpije Milan Mandarić se je v zadnjih dneh bojda pogovarjal z verjetno celo največjo legendo Liverpoola, nekdaj fantastičnim vezistom Stevenom Gerrardom.

Dvomov že nekaj časa ni več, Olimpija bo takoj po koncu finala pokala dobila novega trenerja. Na klop zeleno-belih bo sedel nekdanji hrvaški reprezentant, nazadnje pa trener hrvaškega drugoligaša Rudeša Igor Bišćan, kar je za Večernji posredno potrdil tudi Milan Mandarić

In dejal, da mu je Bišćana priporočal tudi legendarni Steven Gerrard. "Pogovarjal sem se z Gerrardom in povedal mi je, da je Igor fantastična oseba, kar je zame zelo pomembno," je poudaril Mandarić, in nadaljeval: "Besede Gerrarda so se potrdile. Igor je sijajna oseba, pravi moški s svojo držo, tip človeka, kakršne cenim." 

gerrard
Reuters

"Dobro sem analiziral njegovo kariero. Bil je šest let kapetan Dinama in v tistem času je osvojil ogromno naslovov. Tudi v Liverpoolu je osvajal, navsezadnje tudi ligo prvakov. Bišćan je bil del tega, ves čas so ga vodili sijajni trenerji, naučil se je, kako se zmaguje in kako se postane šampion. Ravno zato v njem vidim človeka, ki bi Olimpiji prinesel zmagovalno mentaliteto," je še dodal Mandarić. 

302-2-prosinecki gm

Ni bil pa Gerrard edini, ki je Mandariću priporočal nekdanjega hrvaškega reprezentanta. "Robert Prosinečki je moj nekdanji nogometaš iz Portsmoutha, prav tako pa tudi dober prijatelj, na katerega mnenje dam ogromno. Vedno se z njim posvetujem o nogometnih temah in tudi tokrat je bilo tako. O Bišćanu je povedal vse najboljše," je zaključil prvi mož Olimpije.

Članki iz rubrike