Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

dm
dm
0 25.05.2017 10:59:23

Razkrivamo: Bo Milivoje Novaković tudi v naslednji sezoni igral za Maribor? Zanesljiv vir trdi, da bo izkušeni napadalec ...

Drago Wernig - TAKA
Kakšna bo prihodnost Milivoja Novakovića? Po naših informacijah se je izkušeni napadalec že odločil, če bo še nadaljeval svojo kariero.

Vse dokler tega ne bo javno oznanil, se bodo porajala vprašanja, ali bo drugi najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance še aktivno brcal žogo, toda po naših zanesljivih informacijah naj bi že 38-letni napadalec zagotovo zaključil svojo profesionalno kariero. Tekma s Krškim bo tako zadnja v vijoličastem dresu, dokončno pa bi lahko 'Nova' v slovo pomahal 10. junija v Stožicah na tekmi med Slovenijo in Malto.

Seveda bo, dokler Novaković ne bo tudi uradno povedal, da se poslavlja od profesionalnega igranja nogometa, obstajalo seme dvoma o prihodnosti izkušenega napadalca. Vse do takrat bo obstajala možnost, četudi mikroskopsko majhna, da Novaković odigra še eno sezono. Morda ga Zlatko Zahović prepriča, naj vijoličastim pomaga vsaj še v kvalifikacijah za ligo prvakov, morda se odloči, da bi igranje nogometa pač preveč pogrešal …



A vendarle je takšen scenarij vsaj po naših informacijah skorajda neverjeten. Osemintridesetletni otrok Olimpije je bojda odločen, da po koncu sezone še zadnjič sezuje svoje nogometne čevlje in jih obesi na klin. Da se bo to res zgodilo, nakazujejo tudi Novakovićeva dejanja v zasebnem življenju. Hiša v okolici Domžal naj bi bila dokončana, Nova Doppelpack, kot so v Kölnu nadeli vzdevek odličnemu napadalcu, pa naj bi že tudi sporočil najemodajalcu, da se v kratkem seli iz stanovanja v štajerski prestolnici.

Članki iz rubrike