tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.05.2017 08:47:27

Na jugu trdijo: Olimpija se bo poleti okrepila z vezistom, ki nastopa v Bosni in Hercegovini

vszi
Bo Olimpija poleti kupovala tudi v Bosni in Hercegovini?

Pozimi je bilo med navijači Olimpije zaznati precej nezadovoljstva nad kadrovanjem, pod katerega se je podpisal zdaj že nekdanji športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić. Poleti naj bi imel glavno besedo Mladen Rudonja, eden od nogometašev, ki jih menda želi pripeljati, pa med pristaši kluba iz Ljubljane zagotovo ne bo požel veliko navdušenja. V prvi vrsti, ker gre za bolj slabo poznanega vezista, za katerega pa na jugu trdijo: v poletnem prestopnem roku bo okrepil Olimpijo.


Gre za Gorana Brkića, 26-letnega nogometaša iz Pančeva v Srbiji. Brkić je kariero začel pri OFK-ju v Beogradu, kasneje je igral še za številne druge klube: Mladost Apatin, Kolubara, Jedinstvo Užice, Metalac in Zemun. V tej sezoni je za Mladost Kakanj v prvenstvu BiH odigral 28 tekem, kot vezist je zabil tudi kar precej zadetkov, natančneje 10, in ob tem zabeležil še pet podaj. Statistika torej ni slaba, je dovolj dobra, da so nanj več kot očitno postali pozorni tudi v Stožicah.

"Ne bi rad veliko govoril o svoji prihodnosti, lahko pa potrdim, da imam ponudbo iz tujine," je za kakanjlive.com dejal Brkić, ki mu po koncu sezone poteče pogodba, medtem ko spletna stran sportsport.ba trdi, da se za to ponudbo iz tujine skriva prav Olimpija. Tudi do nas je pred dnevi sicer prišla informacija, da so se zeleno-beli res ogreli za nogometaša iz Srbije, torej vse skupaj "pije vodo", če se lahko izrazimo tako …

Članki iz rubrike