volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 26.04.2017 10:03:04

Bo Issah Abass že kmalu zapustil Olimpijo? V Krškem je blestel in zabil gol za zmago, toda …

www.alesfevzer.com
Zakaj bi bilo pustolovščine Issaha Abassa pri Olimpiji lahko konec že po vsega pol leta.

Javnost je skorajda enotnega mnenja, da je Ranko Stojić do popolnosti zavozil zimski prestopni rok pri Olimpiji, toda po nedeljski tekmi zmajev v Krškem so nekateri le dodali: "Morda pa je storil tudi nekaj dobrega ..." Pri tem so kakopak imeli v mislih Issaha Abassa, ki je v nuklearnem mestu postregel z res všečno predstavo, to pa je še nadgradil z golom za sploh prvo letošnjo ligaško zmago Olimpije.

Vse lepo in prav, pričakovati gre, da bo šele 18-letni napadalec v prihodnje dobival več priložnosti za igro, toda ob tem se vseeno poraja vprašanje: bo Ganec že kmalu zapustil Ljubljano? Vprašali se boste, zakaj, odgovor pa je povsem jasen: Olimpija si ga je novembra lani od Asokwa Deportiva le sposodila. Na uradni spletni strani Olimpije je sicer zapisano, da ima pogodbo do leta 2020, toda to ne drži. Temu pritrjuje podatek Nogometne zveze Slovenije, Abass ima dejansko pogodbo podpisano le do konca sezone.



HADŽIĆ: LAHKO BI BIL POMEMBEN ČLEN
No, seveda pa ima Olimpija vzvod, da najstnika vendarle zlahka zadrži v svojih vrstah. Do konca maja ima namreč možnost, da ga odkupi. Toda ali ga tudi bo? V tem trenutku odločitev še ni bila sprejeta, trener Safet Hadžića pa pravi: "Fant je nadarjen, nobenega dvoma ni, da je zelo dober nogometaš. Toda v taktičnem smislu mu manjka še marsikaj. Z njim bomo morali še trdo delati, ampak če bo vztrajal na tej poti, potem bi resnično lahko postal pomemben člen za Olimpijo. Če se bomo seveda odločili in ga zadržali v Ljubljani ..." Po nedeljski tekmi v Krškem bi bil marsikateri navijač hipoma za uresničitev takšnega scenarija ...

Članki iz rubrike